Általános nyitvatartási rend:
Hétfő – Péntek
10:00 - 18:00
Szombat
10:00 - 14:00
Vasárnap
ZÁRVA
Az alábbi napokon ügyfélszolgálatunk ZÁRVA tart:
2021. október 23.
(szombat)
2021. november 1.
(hétfő)

Sütőipari és gyorspékségi munkás tanfolyam

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tanműhelyünk!

 Kenyerek, péksütemények, finompékáruk készítése

 Kitekintés a nemzetközi cukrász termékekre

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A jegyzeteket, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Sütőipari és gyorspékségi munkás tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
Érdeklődjön
Képzés időtartama:
Érdeklődjön
Képzési napok:
Érdeklődjön

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Sütőipari és gyorspékségi munkás képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A sütőipari és gyorspékségi munkás a pékségekben tésztát feldolgoz, keleszt, süt és készterméket kezel és csomagol. A különböző termékcsoportok tésztáit az üzemi előírásoknak megfelelő tömegekre osztja, és a termékekre jellemző alakítási műveleteket végez. Kezeli a tészta felületét, a tésztát keleszti, és az üzemi utasításoknak megfelelő feltételek beállításával megsüti. A készterméket felelősséggel kezeli, ha szükséges csomagolja és a vevő számára jelöléssel látja el. Munkája során betartja a vonatkozó technológiai és minőségbiztosítási előírásokat. Munkáját sütőipari gépek, berendezések és eszközök segítik, melyeket szakszerűen kezel. Felelős a technológiai, higiénia, munkavédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályi követelmények betartásáért.

Képzés általános adatai

Az alapszakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 11 Pék
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Sütőipari anyagok
A sütőipari technológia szakaszai
Sütőipari eszközök
A tésztafeldolgozás gépei
Kelesztők
Kemencék és sütők
Technológiai műveletek

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is