Húskészítmény gyártó tanfolyam

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tankonyhánk!

 Minőségi, változatos alapanyagok a képzés során!

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 A tankönyvet, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Húskészítmény gyártó tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2021.09.24.
Képzés időtartama:
4 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 209.000 Ft
Online jelentkezési kedvezményes képzési díj 169.000 Ft
Részletfizetés (4 hónap) 49.000 Ft + 3 x 40.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
A veszélyhelyzet időtartama alatt képzéseink virtuális tanórák keretében valósulnak meg. Résztvevőink online felületen a meghirdetett tanfolyami időben oktatók által tartott élő foglalkozások során tanulhatják a választott szakmát.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Húskészítmény gyártó képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Alapanyagok mennyiségi-, minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását végzi a másodlagos húsfeldolgozás folyamatában. Félkész- és késztermékek átadását végzi. A húskészítmény gyártás során előkészít, mér, aprít, gépeket anyaggal, termékkel kiszolgál, leszed, felrak, összegyűjt, egyszerű részműveletet végez. Ismeri a technológiai műveleteknek a termék minőségére gyakorolt hatását. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az egyszerűbb húskészítmény-gyártó gépeket és berendezéseket. Melléktermékeket gyűjt, osztályoz, szállít és kezel, az előírások betartása mellett. A technológiai műveleteket vezetői irányítás és felügyelet mellett önállóan végzi. Ismeri és betartja a higiéniai, minőségbiztosítási, munkavédelmi, tűz- és környezetvédelmi előírásokat.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Húskészítmény gyártó részszakma
A szakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 08 Hentes és húskészítmény-készítő

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Mikrobiológiai és minőségbiztosítási ismeretek
Vágóállat-ismeret
Gyártástechnológiai alapműveletek és gépek
Hőkezeléssel tartósított töltelékes húskészítmények előállítása
Nyers töltelékes húskészítmények előállítása
Pácolt termékek előállítása
Étkezési zsír, tepertő és étkezési szalonna előállítása

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is