Általános nyitvatartási rend:
Hétfő – Péntek
10:00 - 18:00
Szombat
10:00 - 14:00
Vasárnap
ZÁRVA
Az alábbi napokon ügyfélszolgálatunk ZÁRVA tart:
2021. október 23.
(szombat)
2021. november 1.
(hétfő)

Üdítőital-ipari termékkészítő tanfolyam

 Üdítőital-ipari termékek előállítása

 Szikvízgyártás

 Gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Üdítőital-ipari termékkészítő tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2021.09.18. (BETELT!)
Képzés időtartama:
5 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 239.000 Ft
Online jelentkezési kedvezményes képzési díj 199.000 Ft
Részletfizetés (5 hónap) 39.000 Ft + 4 x 40.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1163 Budapest, Kövirózsa utca 8

Üdítőital-ipari termékkészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Különböző üdítőital-ipari terméket és szikvizet gyárt. Elvégzi üdítőital-ipari és szikvízgyártáshoz szükséges alapanyagok mennyiségi- és minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását. Az üdítőital- és szikvíz előállítás technológiai műveleteit teljeskörűen ismeri, vizet kezel, cukrot old, szörpöt készít, italt gyárt. Gyártásközi és késztermék ellenőrzéseket és minősítéseket végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti az üdítőital-ipari és szikvízgyártáshoz használatos gépeket, berendezéseket. A technológiai feladatokat rendszeres vezetői irányítás mellett a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.

Képzés általános adatai

Az alapszakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 07 Erjedés- és üdítőital-ipari termékkészítő
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Munkavédelem és higiénia
Az üdítőital- és szikvízgyártás technológiája, műveletei, gépei
Csomagolás, palackozás
Alkalmazott számítástechnika
Élelmiszerbiztonság

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is