Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ tanfolyam

 Szuper akciós ár!

 Ráépülő képzés lineárisan folytatódik, nincsenek felesleges ismétlések

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tankonyhánk!

 Minőségi, változatos alapanyagok a képzés során! (lazac, szűzérme, borjú, bárány, nyúl, sügér, őz, erdei gomba)

 Változatos technológiák – souis vide, gőzpároló, termomixer…

 Hazai és nemzetközi ételek készítése

 Betekintés a társszakmák gyakorlati munkafolyamatába. (pl.: cukrász tanműhelyünkben)

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 Átjárhatóság a tanfolyamok között!

 Europass bizonyítvány-kiegészítő több nyelven! (kb. 7000 forint/nyelv)

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A tankönyvet, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

 Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként!

Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ tanfolyam időpontok

Tervezett kezdés:
2019.03.09. (még becsatlakozhat)
Képzés időtartama:
14 + 2 hónap
Tervezett kezdés:
2019.03.21.
Képzés időtartama:
14 + 2 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 339.700 Ft
Kuponkedvezményes képzési díj 299.700 Ft
Vizsgadíj (vizsgára jelentkezéskor fizetendő) 2 x 59.000 Ft
Részletfizetés (14 + 2 hónap) 39.700 Ft + 13 x 20.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3.

Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása: a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése, valamint az elkészített ételek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a vendégek számára éttermekben és egyéb helyszíneken lévő vendéglátó-ipari egységekben, háztartásokban.

Mielőtt beiratkozunk egy képzésre, érdemes átgondolni, hogy elég lesz-e az idő a tananyag elsajátítására, tanítják-e a szakmát, vagy csak megmondják, hogy mit tanuljunk meg. Továbbá fontos, hogy milyen és mennyi terméket fogunk készíteni a gyakorlatokon. Kell-e vinnünk alapanyagot, vagy eszközöket?!

A FOCUS-ban tanulni érdemes, mert:
- tudjuk, hogy kell 12 hónap képzési idő a tananyag elsajátításához, a szakács szakma sokoldalú elméleti tudnivalója és a gyakorlatok során készített termékek nagy száma miatt.
- nálunk tényleges elméleti órákon gyakorlott oktatókkal végigmegyünk a tananyagon az írásbeli és szóbeli szakmai vizsga biztos sikere érdekében.
- a gyakorlati képzések alkalmával saját tankonyhában közel 50 féle terméket készít el minden tanuló a saját kezével minőségi alapanyagból, hagyományos és modern technológiák felhasználásával hazai és nemzetközi gasztronómiából merítve. A gyakorlatokon használt eszközöket, anyagokat biztosítjuk.

Termékek, amiket a gyakorlati órán a résztvevők készítenek:
Levesek: Francia hagyma krémleves zöldfűszeres parmezáncsipsszel, Hideg Gazpacho, Brokkoli krémleves, Sütőtök krémleves pirított magvakkal, Borjú raguleves, Erőleves Fridattó módra, Tejszínes parajkrémleves, Tejszínes erdei gombakrémleves, Gulyásleves négyféle módon, Görög gyümölcsleves
Vágóállatok húsából készült ételek: Sertéskaraj olaszosan, Rozmaringos sertés szűz sült citromos pecsenyelével, Sertésszűz Stroganoff módra, Nyárson sült sertésszűz narancs-mártással, Sült báránygombóc mentás paradicsommártással
Csirkehúsból készült ételek: Magos bundában sült csirkemell-filé, Pesztós vasalt csirkecomb, Kókuszos csirke curry, Szárnyas hússal töltött ravioli, pikáns sajtmártással, vajas parajágyon
Vadételek: Vadhúskrémmel töltött palacsinta, Baconban sült nyúl
Köretek: Zöldségrizottó, Grillezett zöldségköret, Gratinírozott kelbimbós sültburgonya-ágy, Zöld tésztametélt, Petrezselymes hordóburgonya, Mediterrán burgonya, Vargányás burgonyapüré, Citromos, gyömbéres rizsköret, Házi burgonyafánk, Édesburgonya chips
Halak, tenger gyümölcsei: Andalúz paella, Rostonsült lazac fehérboros halmártással, Posírozott süllőfilé kapros rákmártással, Balatoni fogas rétes, Csopaki espumával, balzsamos salátaágyon
Saláták: Füstöltlazac saláta, Balzsamecetes vegyes saláta, Vegyes zöldségsaláta, Snidlinges zöldsaláta
Éttermi meleg tészták: Gofri eperöntettel és tejszínhabgaluskával, Ganache erdei gyümölcsöntettel, Amerikai almatorta, Baklava, Mákosguba-torta meggyöntettel, Keltpalacsinta forró áfonyaöntettel és hideg erdei gyümölcs fagylalttal
Tányérdesszertek: Cream caramelle, Barcelonai mézes alma, Csokoládé mousse erdei gyümölcsraguval, Vaníliás pohárkrém eperrel és fahéjas ropogóssal, Grillezett rozmaringos ananász tejbegrízrudacskákkal és vaníliamártással, Körte bortésztában

Ha fontos, hogy sok gyakorlaton vegyél részt, sokféle terméket készíts és sikeres vizsgát követően szakmai tapasztalattal önállóan dolgozni tudj, akkor jelentkezz most!

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ
Képzés OKJ száma:
34 811 04 + 35 811 02
Nyilvántartásba vételi száma:
E-000700/2014/A011 + E-000700/2014/A027

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
Alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
Nem szükséges
Előírt gyakorlat:
vendéglátó - üzletvezető képzés megkezdéséig 2 év szakács munkakörben letöltött gyakorlat szükséges
Pályaalkalmasság:
Nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
Szükséges

A képzés moduljai

11497-12 Foglalkoztatás I.
11499-12 Foglalkoztatás II.
11561-16 Gazdálkodási ismeretek
11518-16 Élelmiszerismeret
11519-16 Élelmiszerbiztonsági alapismeretek
12096-16 Szakács szakmai idegen nyelv
12094-16 Ételkészítési ismeretek alapjai
12095-16 Ételkészítési ismeretek

A sikeres szakács szakmai vizsgát követően:
11536-16 Marketing a vendéglátásban
11537-16 Vendéglátó menedzsment

A képzés komplex szakmai OKJ vizsgával zárul.

Nézd meg képekben is

Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzés
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ tanfolyam
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ tanfolyam
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ képzés
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzés
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ tanfolyam
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ tanfolyam
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ képzés
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzés
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ tanfolyam
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ tanfolyam
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ OKJ képzés

Jelentkezés