Kézműves sajtkészítő tanfolyam
Saját, újonnan kialakított magas felszereltségű gyakorlati helyszín
A képzés során több száz liter tehén-, illetve kecsketej kerül feldolgozásra
Lágy, félkemény, kemény sajtok, paneer sajt, gyúrt sajt, túró
Kézműves sajtkészítés
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!
A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!
A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!
Kézműves sajtkészítő tanfolyam időpont
- Képzési díjak
- Kedvezmények

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről
Kézműves sajtkészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása
A Sajtkészítő feladata a különböző típusú sajtok (friss, érlelt), valamint a túró technológiai műveleteinek szakszerű, önálló, gazdaságos végrehajtása, gyártástechnológiai ismeretek, lágy, kemény, félkemény sajtok készítése a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.
Képzés általános adatai
A tanfolyam megkezdésének feltételei:
A tanfolyam témakörei
- Különböző tejelő állatok teje, mint alapanyag
- Gyártástechnológiai ismeretek
- Paneer sajt,
- Gomolyasajt, orda/ ricotta,
- Grillsajt,
- Joghurt,
- Vaj,
- Camembert,
- Erjedési lyukas sajt,
- Hosszútésztájú röghézagos sajt készítése
Nézd meg képekben is
Kapcsolódó tanfolyamok
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Ügyfélszolgálat:
06 70 422 8091
06 70 631 3012
06 70 631 0242
06 70 677 4252
06 70 776 4252
06 70 883 6878
E-mail:
Vizsgaszervezés:
06 70 631 1184
06 70 631 1197
06 70 633 3012
E-mail:
Részletfizetés
A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, vagy havi KAMATMENTES részletekben is.
Fizetési módok
Részletes tájékoztatónkhoz kérjük kattintson az alábbi linkre.
Jelentkezés
Online: honlapunkon a képzés leírásánál a „JELENTKEZÉS” gombra kattintva.
Személyesen: Ügyfélszolgálati irodánkban (Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 7.)
EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMASSÁGI
TÁJÉKOZTATÓ
Foglalkozás egészségügyi szakellátóhelyek elérhetősége: