Kézműves sajtkészítő tanfolyam

 Saját, újonnan kialakított magas felszereltségű gyakorlati helyszín

 A képzés során több száz liter tehén-, illetve kecsketej kerül feldolgozásra

 Lágy, félkemény, kemény sajtok, gyúrt sajt, túró

 Kézműves sajtkészítés

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

Kézműves sajtkészítő tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2024.10.27.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Képzés időtartama:
4 hónap
Képzési díj:
294.000 Ft 254.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
59.000 Ft + 3 x 65.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Kézműves sajtkészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A Sajtkészítő feladata a különböző típusú sajtok (friss, érlelt), valamint a túró technológiai műveleteinek szakszerű, önálló, gazdaságos végrehajtása, gyártástechnológiai ismeretek, lágy, kemény, félkemény sajtok készítése a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Kézműves sajtkészítő
Nyilvántartásba vételi száma:
B/2020/001562 (Bejelentéshez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
Alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
Nem szükséges
Előírt gyakorlat:
Nem szükséges
Pályaalkalmasság:
Nem szükséges
Szakmai (egészségügyi) alkalmasság:
Nem szükséges

A tanfolyam témakörei

  • Különböző tejelő állatok teje, mint alapanyag
  • Gyártástechnológiai ismeretek
  • Gomolyasajt, orda/ ricotta,
  • Grillsajt,
  • Lágy sajtok, camembert,
  • Félkemény sajtok,
  • Parenyica
  • Joghurt

Nézd meg képekben is

Kézműves sajtkészítő képzés
Kézműves sajtkészítő tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ
Kézműves sajtkészítő OKJ tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ képzés
Kézműves sajtkészítő képzés
Kézműves sajtkészítő tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ
Kézműves sajtkészítő OKJ tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ képzés
Kézműves sajtkészítő képzés
Kézműves sajtkészítő tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ
Kézműves sajtkészítő OKJ tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ képzés
Kézműves sajtkészítő képzés
Kézműves sajtkészítő tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ
Kézműves sajtkészítő OKJ tanfolyam
Kézműves sajtkészítő OKJ képzés
Kézműves sajtkészítő képzés