Sajtkészítő tanfolyam

 Saját, újonnan kialakított magas felszereltségű gyakorlati helyszín

 A képzés során több száz liter tehén-, illetve kecsketej kerül feldolgozásra

 Lágy, félkemény, kemény sajtok, paneer sajt, gyúrt sajt, túró

 Kézműves sajtkészítés

 Betekintés nagyüzemi sajtgyártásba

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 Átjárhatóság a tanfolyamok között!

 Ingyenes Europass magyar és angol nyelven!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

 Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként!

Sajtkészítő tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
Érdeklődjön
Képzés időtartama:
Érdeklődjön
Képzési napok:
Érdeklődjön

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
A veszélyhelyzet időtartama alatt képzéseink virtuális tanórák keretében valósulnak meg. Résztvevőink online felületen a meghirdetett tanfolyami időben oktatók által tartott élő foglalkozások során tanulhatják a választott szakmát.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Sajtkészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A Sajtkészítő feladata a különböző típusú sajtok (friss, érlelt), valamint a túró technológiai műveleteinek szakszerű, önálló, gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Képzés OKJ száma:
31 541 07
Nyilvántartásba vételi száma:
E-000700/2014/A005

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
Alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
Nem szükséges
Előírt gyakorlat:
Nem szükséges
Pályaalkalmasság:
Nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
Szükséges

A képzés moduljai

10890-16 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése
10898-16 Sajt- és túrógyártás

A képzés komplex szakmai OKJ vizsgával zárul.

Képesítéshez kötött munkakör

A 2014. március 1. napján hatályos képesítéshez kötött tevékenységek jegyzéke alapján a szakképesítés megléte kötelező a foglalkoztatáshoz.

Vonatkozó jogszabály: 47/2011. (V. 31.) VM rendelet az élelmiszer-vállalkozás működéséhez szükséges szakképesítés meghatározásáról

 

„1. melléklet a 47/2011. (V. 31.) VM rendelethez

A mikro- és kisvállalkozás méretű élelmiszer-vállalkozás élelmiszer-előállítási tevékenysége esetén a szakmai felelős személy számára előírt minimális élelmiszeripari szakképesítés

Nézd meg képekben is

Sajtkészítő képzés
Sajtkészítő tanfolyam
Sajtkészítő OKJ
Sajtkészítő OKJ tanfolyam
Sajtkészítő OKJ képzés
Sajtkészítő képzés
Sajtkészítő tanfolyam
Sajtkészítő OKJ
Sajtkészítő OKJ tanfolyam
Sajtkészítő OKJ képzés
Sajtkészítő képzés
Sajtkészítő tanfolyam
Sajtkészítő OKJ
Sajtkészítő OKJ tanfolyam
Sajtkészítő OKJ képzés
Sajtkészítő képzés