ÜNNEPI
NYITVATARTÁS
2017.10.22-től 2017.10.23-ig és 2017.11.01-én
(vasárnap, hétfő)
A fenti időszakban az ügyfélszolgálatunk zárva tart.

Sajtkészítő tanfolyam

 Saját, újonnan kialakított magas felszereltségű gyakorlati helyszín

 A képzés során több száz liter tehén-, illetve kecsketej kerül feldolgozásra

 Lágy, félkemény, kemény sajtok, paneer sajt, gyúrt sajt, túró

 Kézműves sajtkészítés

 Betekintés nagyüzemi sajtgyártásba

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 Átjárhatóság a tanfolyamok között!

 Europass bizonyítvány-kiegészítő több nyelven! (kb. 6000 forint/nyelv)

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

 Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként!

Sajtkészítő tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2017.09.23. (1 szabad hely!)
Képzés időtartama:
6 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 189.000 Ft
Kuponkedvezményes képzési díj 149.000 Ft
Vizsgadíj (vizsgára jelentkezéskor fizetendő) 48.000 Ft
Részletfizetés (6 hónap) 24.000 Ft + 5 x 25.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Sajtkészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A Sajtkészítő feladata a különböző típusú sajtok (friss, érlelt), valamint a túró technológiai műveleteinek szakszerű, önálló, gazdaságos végrehajtása a munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Sajtkészítő
Képzés OKJ száma:
31 541 07
Nyilvántartásba vételi száma:
E-000700/2014/A005

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
Alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
Nem szükséges
Előírt gyakorlat:
Nem szükséges
Pályaalkalmasság:
Nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
Szükséges

A képzés moduljai

10890-16 Élelmiszeripari vállalkozások működtetése
10898-16 Sajt- és túrógyártás

A képzés komplex szakmai OKJ vizsgával zárul.

Képesítéshez kötött munkakör

A 2014. március 1. napján hatályos képesítéshez kötött tevékenységek jegyzéke alapján a szakképesítés megléte kötelező a foglalkoztatáshoz.

Vonatkozó jogszabály: 47/2011. (V. 31.) VM rendelet az élelmiszer-vállalkozás működéséhez szükséges szakképesítés meghatározásáról

 

„1. melléklet a 47/2011. (V. 31.) VM rendelethez

A mikro- és kisvállalkozás méretű élelmiszer-vállalkozás élelmiszer-előállítási tevékenysége esetén a szakmai felelős személy számára előírt minimális élelmiszeripari szakképesítés

Nézd meg képekben is

Sajtkészítő képzésSajtkészítő tanfolyamSajtkészítő OKJSajtkészítő OKJ tanfolyamSajtkészítő OKJ képzésSajtkészítő képzésSajtkészítő tanfolyamSajtkészítő OKJSajtkészítő OKJ tanfolyamSajtkészítő OKJ képzésSajtkészítő képzésSajtkészítő tanfolyamSajtkészítő OKJSajtkészítő OKJ tanfolyamSajtkészítő OKJ képzés

Jelentkezés