Cukrász szaktechnikus képzés
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!
Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!
Hétvégi képzés időpontok!
A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!
A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!
A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek!
Cukrász szaktechnikus képzés időpontok
+ 9 x 45.000 Ft/hó
+ 9 x 45.000 Ft/hó
- Kedvezmények
Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:
- egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
- kismama (GYES, GYED)
- álláskereső kedvezmény
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.
A kedvezmények nem vonhatóak össze.
Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről
Cukrász szaktechnikus képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása
A cukrász szaktechnikus a cukrászatokban beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet végez, irányít. A termelési tevékenysége során, cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, alkalmi díszmunkákat állít elő, összehangolja, ellenőrzi a különböző termelési munkafolyamatokat. Figyelembe veszi a különleges táplálkozási célra készülő cukrászati termékek előállítására vonatkozó előírásokat, cukrászati recepteket ennek megfelelően átalakítja. Ügyel a termékek ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére. A termékválaszték kialakításánál figyelembe veszi a vendégek, megrendelők igényeit. Felelős a cukrászati termékek minőségért, mennyiségéért a rendelési időpontok betartásáért. A cukrászati termelés során szakszerűen használja a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, készülékeket, megszervezi a karbantartásukat. Csapatmunkában együttműködik a cukrászat és a cukrászda munkatársaival. Összehangolja a cukrászat fő és mellék munkafolyamatait. Kialakítja a cukrászat üzlet politikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megtervezi, vezeti, koordinálja és ellenőrzi a cukrászat működését. Foglalkozik az értékesítéssel, a vendégek visszajelzéseivel, panaszaival, felvetéseivel folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az árugazdálkodási, árkialakítási, leltározási munkálataihoz szakmai szoftvereket használ A vendéglátást érintő etikai, élelmiszerbiztonsági, egészségvédelmi környezetvédelmi, szabályokat betartja és betartatja.
Képzés általános adatai
A képzés megkezdésének feltételei:
Egyéb feltétel
A képzés moduljai
Munkavállalói ismeretek,
Munkavállalói idegen nyelv (technikus szakmák esetén),
Turizmus-vendéglátás alapozás,
Cukrász - középszintű képzés,
Cukrász - emelt szintű képzés
A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.
Nézd meg képekben is
Kapcsolódó képzések
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Ügyfélfogadás, beiratkozás:
Hétfőtől- Péntekig 12:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00
Ügyfélszolgálat:
06 – 70 / 422 8091
06 - 70 / 392 0202
06 – 70 / 677 4252
06 – 70 / 776 4252
E-mail:
Vizsgaosztály:
06 – 70 / 631 1184
06 – 70 / 631 1197
06 - 70 / 633 3012
E-mail:
Titkárság:
06 – 70 / 883 6878
06 – 70 / 631 3012
E-mail:
Pénzügy:
06 – 70 / 631 0242
E-mail:
Részletfizetés
A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, vagy havi KAMATMENTES részletekben is.
Fizetési módok
Részletes tájékoztatónkhoz kérjük kattintson az alábbi linkre.
Jelentkezés
Online: honlapunkon a képzés leírásánál a „JELENTKEZÉS” gombra kattintva.
Személyesen: Ügyfélszolgálati irodánkban (Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 7.)
EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMASSÁGI
TÁJÉKOZTATÓ
Foglalkozás egészségügyi szakellátóhelyek elérhetősége: