Cukrász szaktechnikus képzés

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi képzés időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek!

Cukrász szaktechnikus képzés időpontok

Tervezett kezdés:
2021.09.22. (1 tanév (10 hónap))
Jogviszony:
felnőttképzési jogviszony előzetes tudásszint méréssel
Képzési díj:
340.000 Ft 300.000 Ft
Részletfizetés:
30.000 Ft alapítványi támogatás
+ 9 x 30.000 Ft/hó
Tervezett kezdés:
2021.09.25. (1 tanév (10 hónap))
Jogviszony:
felnőttképzési jogviszony előzetes tudásszint méréssel
Képzési díj:
340.000 Ft 300.000 Ft
Részletfizetés:
30.000 Ft alapítványi támogatás
+ 9 x 30.000 Ft/hó
Tervezett kezdés:
2022.09.01. (2 tanév)
Jogviszony:
tanulói jogviszony - 18-25 évesek
Képzési díj:
880.000 Ft 840.000 Ft
Részletfizetés:
40.000 Ft alapítványi támogatás
+ 20 x 40.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Cukrász szaktechnikus képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A cukrász szaktechnikus a cukrászatokban beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet végez, irányít. A termelési tevékenysége során, cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat, alkalmi díszmunkákat állít elő, összehangolja, ellenőrzi a különböző termelési munkafolyamatokat. Figyelembe veszi a különleges táplálkozási célra készülő cukrászati termékek előállítására vonatkozó előírásokat, cukrászati recepteket ennek megfelelően átalakítja. Ügyel a termékek ízbeli változatosságára, esztétikai megjelenítésére. A termékválaszték kialakításánál figyelembe veszi a vendégek, megrendelők igényeit. Felelős a cukrászati termékek minőségért, mennyiségéért a rendelési időpontok betartásáért. A cukrászati termelés során szakszerűen használja a munkaeszközöket, gépeket, berendezéseket, készülékeket, megszervezi a karbantartásukat Csapatmunkában együttműködik a cukrászat és a cukrászda munkatársaival. Összehangolja a cukrászat fő és mellék munkafolyamatait. Kialakítja a cukrászat üzlet politikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megtervezi, vezeti, koordinálja és ellenőrzi a cukrászat működését. Foglalkozik az értékesítéssel, a vendégek visszajelzéseivel, panaszaival, felvetéseivel folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Az árugazdálkodási, árkialakítási, leltározási munkálataihoz szakmai szoftvereket használ A vendéglátást érintő etikai, élelmiszerbiztonsági, egészségvédelmi környezetvédelmi, szabályokat betartja és betartatja.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Cukrász szaktechnikus szakképzés
A szakma azonosító száma és neve:
5 1013 23 02

A képzés megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
érettségi
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Munkavállalói ismeretek,
Munkavállalói idegen nyelv (technikus szakmák esetén),
Turizmus-vendéglátás alapozás,
Cukrász - középszintű képzés,
Cukrász - emelt szintű képzés

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő az iskolában vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért.

Nézd meg képekben is