Általános nyitvatartási rend:
Hétfő – Péntek
10:00 - 18:00
Szombat
10:00 - 14:00
Vasárnap
ZÁRVA
Az alábbi napokon ügyfélszolgálatunk ZÁRVA tart:
2021. október 23.
(szombat)
2021. november 1.
(hétfő)

Süteménykészítő tanfolyam

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tancukrászdánk!

 Minőségi alapanyagok a képzés során!

 Péksütemények, uzsonnasütemények, finompékáruk készítése

 Kitekintés a nemzetközi cukrász termékekre

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A jegyzeteket, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Süteménykészítő tanfolyam időpontok

Tervezett kezdés:
2022.02.19.
Képzés időtartama:
4 hónap
Tervezett kezdés:
2021.09.18. (BETELT!)
Képzés időtartama:
4 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 209.000 Ft
Online jelentkezési kedvezményes képzési díj 169.000 Ft
Részletfizetés (4 hónap) 49.000 Ft + 3 x 40.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Süteménykészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A süteménykészítő a cukrászsütemények, a péksütemények és a finom pékáruk előállításában vesz részt. A részszakképesítéssel rendelkező munkája során kiméri a szükséges nyersanyagokat, cukrásztechnológiai alapműveleteket végez. A cukrászati termékek közül uzsonnasüteményeket készít. Cukrászati és sütőipari töltelékeket, krémeket készít. Sütőipari termékek közül péksüteményeket és finompékárukat készít. A korszerű technológiák alkalmazásával sütő és cukrászipari termékeket fagyaszt. A munkájához szükséges technológiai berendezéseket, gépeket beállítja, kezeli, tisztítja az élelmiszeriparban használható tisztító- és fertőtlenítőszerek alkalmazásával. Környezettudatos szemlélettel kezeli a hulladékokat. Munkája során alapszintű adminisztrációs feladatokat végez.

Képzés általános adatai

Az alapszakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 12 Pék-cukrász
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Sütőipari anyagok
Péksütemények
Finompékáruk
Sütőipari eszközök
A nyersanyagtárolás és -előkészítés gépei, berendezései
A kovász- és tésztakészítés gépei, berendezései
A tésztafeldolgozás gépei
Kelesztők
Kemencék és sütők
Péksütemények és finompékáruk készítése
Cukrászati tészták, uzsonnasütemények

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is