Süteménykészítő tanfolyam

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tancukrászdánk!

 Minőségi alapanyagok a képzés során!

 Péksütemények, uzsonnasütemények, finompékáruk készítése

 Kitekintés a nemzetközi cukrász termékekre

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A jegyzeteket, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Süteménykészítő tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2024.10.05.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Képzés időtartama:
4 hónap
Képzési díj:
239.000 Ft 199.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
49.000 Ft + 3 x 50.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Süteménykészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A süteménykészítő a cukrászsütemények, a péksütemények és a finom pékáruk előállításában vesz részt. A részszakképesítéssel rendelkező munkája során kiméri a szükséges nyersanyagokat, cukrásztechnológiai alapműveleteket végez. A cukrászati termékek közül uzsonnasüteményeket készít. Cukrászati és sütőipari töltelékeket, krémeket készít. Sütőipari termékek közül péksüteményeket és finompékárukat készít. A korszerű technológiák alkalmazásával sütő és cukrászipari termékeket fagyaszt. A munkájához szükséges technológiai berendezéseket, gépeket beállítja, kezeli, tisztítja az élelmiszeriparban használható tisztító- és fertőtlenítőszerek alkalmazásával. Környezettudatos szemlélettel kezeli a hulladékokat. Munkája során alapszintű adminisztrációs feladatokat végez.

Képzés általános adatai

Az alapszakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 12 Pék-cukrász
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Szakmai (egészségügyi) alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Sütőipari anyagok
Péksütemények
Finompékáruk
Sütőipari eszközök
A nyersanyagtárolás és -előkészítés gépei, berendezései
A kovász- és tésztakészítés gépei, berendezései
A tésztafeldolgozás gépei
Kelesztők
Kemencék és sütők
Péksütemények és finompékáruk készítése
Cukrászati tészták, uzsonnasütemények

A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.

Nézd meg képekben is

Süteménykészítő képzés
Süteménykészítő tanfolyam
Süteménykészítő OKJ
Süteménykészítő OKJ tanfolyam
Süteménykészítő OKJ képzés
Süteménykészítő képzés
Süteménykészítő tanfolyam
Süteménykészítő OKJ
Süteménykészítő OKJ tanfolyam
Süteménykészítő OKJ képzés
Süteménykészítő képzés
Süteménykészítő tanfolyam
Süteménykészítő OKJ
Süteménykészítő OKJ tanfolyam
Süteménykészítő OKJ képzés
Süteménykészítő képzés
Süteménykészítő tanfolyam
Süteménykészítő OKJ
Süteménykészítő OKJ tanfolyam
Süteménykészítő OKJ képzés
Süteménykészítő képzés