🎄✨ Tájékoztatás ünnepi zárva tartásról! ✨🎄
Kedves Érdeklődők!
A szeretet ünnepe közeledtével intézményünk is pihenőt tart, hogy feltöltődve várhassuk Önöket az új évben! 🕊️
📅 Ügyfélszolgálatunk zárva tart: 2024. december 15-től - 2025. január 1-ig.
🎓 Jelentkezzen online! Az előjelentkezések a 2025. évben induló képzésekre zavartalanul elérhetők a weboldalunkon. 💻
👉 Személyes beiratkozás: az idei évben még 2024. december 14-ig biztosított, ne maradjon le!
✨ 2025. január 2-től újult erővel várjuk személyesen is beiratkozóinkat! ✨
🎁 Ajándékötlet? Lepje meg magát vagy szeretteit egy új szakmával, és indítsa 2025-öt lendületesen! 🚀
🌟 Legyen egy lépéssel közelebb álmaihoz – foglalja le férőhelyét még ma! 🌟
Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kívánunk Önnek és családjának! 🎅🎄
Süteménykészítő tanfolyam
Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tancukrászdánk!
Minőségi alapanyagok a képzés során!
Péksütemények, uzsonnasütemények, finompékáruk készítése
Kitekintés a nemzetközi cukrász termékekre
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!
Hétvégi tanfolyam időpontok!
A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!
A jegyzeteket, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!
Süteménykészítő tanfolyam időpont
- Kedvezmények
Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:
- egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
- kismama (GYES, GYED)
- álláskereső kedvezmény
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.
A kedvezmények nem vonhatóak össze.
Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről
Süteménykészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása
A süteménykészítő a cukrászsütemények, a péksütemények és a finom pékáruk előállításában vesz részt. A részszakképesítéssel rendelkező munkája során kiméri a szükséges nyersanyagokat, cukrásztechnológiai alapműveleteket végez. A cukrászati termékek közül uzsonnasüteményeket készít. Cukrászati és sütőipari töltelékeket, krémeket készít. Sütőipari termékek közül péksüteményeket és finompékárukat készít. A korszerű technológiák alkalmazásával sütő és cukrászipari termékeket fagyaszt. A munkájához szükséges technológiai berendezéseket, gépeket beállítja, kezeli, tisztítja az élelmiszeriparban használható tisztító- és fertőtlenítőszerek alkalmazásával. Környezettudatos szemlélettel kezeli a hulladékokat. Munkája során alapszintű adminisztrációs feladatokat végez.
Képzés általános adatai
A tanfolyam megkezdésének feltételei:
A képzés moduljai
Sütőipari anyagok
Péksütemények
Finompékáruk
Sütőipari eszközök
A nyersanyagtárolás és -előkészítés gépei, berendezései
A kovász- és tésztakészítés gépei, berendezései
A tésztafeldolgozás gépei
Kelesztők
Kemencék és sütők
Péksütemények és finompékáruk készítése
Cukrászati tészták, uzsonnasütemények
A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.
Nézd meg képekben is
Kapcsolódó tanfolyamok
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Ügyfélfogadás, beiratkozás:
Hétfőtől- Péntekig 12:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00
Ügyfélszolgálat:
06 – 70 / 422 8091
06 - 70 / 392 0202
06 – 70 / 677 4252
06 – 70 / 776 4252
E-mail:
Vizsgaosztály:
06 – 70 / 631 1184
06 – 70 / 631 1197
06 - 70 / 633 3012
E-mail:
Titkárság:
06 – 70 / 883 6878
06 – 70 / 631 3012
E-mail:
Pénzügy:
06 – 70 / 631 0242
E-mail:
Részletfizetés
A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, vagy havi KAMATMENTES részletekben is.
Fizetési módok
Részletes tájékoztatónkhoz kérjük kattintson az alábbi linkre.
Jelentkezés
Online: honlapunkon a képzés leírásánál a „JELENTKEZÉS” gombra kattintva.
Személyesen: Ügyfélszolgálati irodánkban (Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 7.)
EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMASSÁGI
TÁJÉKOZTATÓ
Foglalkozás egészségügyi szakellátóhelyek elérhetősége: