Szakács szaktechnikus képzés
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!
Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!
Hétvégi képzés időpontok!
A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!
A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!
A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek!
Szakács szaktechnikus képzés időpontok
+ 9 x 45.000 Ft/hó
+ 9 x 45.000 Ft/hó
- Kedvezmények
Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:
- egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
- kismama (GYES, GYED)
- álláskereső kedvezmény
A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.
A kedvezmények nem vonhatóak össze.
Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről
Szakács szaktechnikus képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása
Rendkívül kreatív és szaktudásának köszönhetően konyhatechnológiai úton étvágygerjesztő és ízletes ételeket készít, tálal. Hideg és melegkonyhai ételeket magasszinten elkészít és prezentál. Gazdálkodik az üzletvezetés érdekeit figyelemben véve gazdálkodik. A raktárkészletet figyelemmel kíséri, az árurendelést és az áruátvételt koordinálja, ellenőrzi. A raktározást felügyeli, ellenőrzi. Munkabeosztást tervez, ír. Konyhai munkaszervezésben, feladatkiosztásban pontos és precíz. Felelősségteljesen irányítja a beosztottjait, kollegáit a konyhai etikett és az erkölcsi normák betartása mellett. Jó szervezőképességgel és problémamegoldó adottságokkal rendelkezik. Beszállító cégekkel, üzletkötőkkel kapcsolatot tart, üzletet köt. Élelmezésvezetői szakterületen is magasszinten képes irányítani, munkaterületeket ellenőrizni. A dietetikusok munkáját segítve, képes étrendeket összeállítani, szükség szerint akár személyre szabottan. Rendszeresen nyomon követi a szakmai trendeket, továbbképzi magát és a megszerzett tudását folyamatosan továbbadja a kollégáinak. Példamutató magatartásával és munkaruházatával, magas szakmai tudásával tekintélyt vív ki magának.
Képzés általános adatai
A képzés megkezdésének feltételei:
Egyéb feltétel
A képzés moduljai
Munkavállalói ismeretek,
Munkavállalói idegen nyelv (technikus szakmák esetén),
Turizmus-vendéglátás alapozás,
Szakács – középszintű képzés,
Szakács szaktechnikus – emelt szintű képzés
A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.
Nézd meg képekben is
Kapcsolódó képzések
Központi elérhetőségeink
1139 Budapest, Frangepán utca 7.
Ügyfélfogadás, beiratkozás:
Hétfőtől- Péntekig 12:00-18:00
Szombat: 10:00-14:00
Ügyfélszolgálat:
06 – 70 / 422 8091
06 - 70 / 392 0202
06 – 70 / 677 4252
06 – 70 / 776 4252
E-mail:
Vizsgaosztály:
06 – 70 / 631 1184
06 – 70 / 631 1197
06 - 70 / 633 3012
E-mail:
Titkárság:
06 – 70 / 883 6878
06 – 70 / 631 3012
E-mail:
Pénzügy:
06 – 70 / 631 0242
E-mail:
Részletfizetés
A tanfolyam képzési díja fizethető egy összegben, vagy havi KAMATMENTES részletekben is.
Fizetési módok
Részletes tájékoztatónkhoz kérjük kattintson az alábbi linkre.
Jelentkezés
Online: honlapunkon a képzés leírásánál a „JELENTKEZÉS” gombra kattintva.
Személyesen: Ügyfélszolgálati irodánkban (Budapest XIII. kerület, Frangepán u. 7.)
EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMASSÁGI
TÁJÉKOZTATÓ
Foglalkozás egészségügyi szakellátóhelyek elérhetősége: