Szakács szaktechnikus képzés

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi képzés időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek!

Szakács szaktechnikus képzés időpontok

Tervezett kezdés:
2021.10.27. (még becsatlakozhat!) (1 tanév (10 hónap))
Jogviszony:
felnőttképzési jogviszony előzetes tudásszint méréssel
Képzési díj:
340.000 Ft 300.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
30.000 Ft alapítványi támogatás
+ 9 x 30.000 Ft/hó
Tervezett kezdés:
2021.11.27. (még becsatlakozhat!) (1 tanév (10 hónap))
Jogviszony:
felnőttképzési jogviszony előzetes tudásszint méréssel
Képzési díj:
340.000 Ft 300.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
30.000 Ft alapítványi támogatás
+ 9 x 30.000 Ft/hó
Tervezett kezdés:
2022.09.01. (2 tanév)
Jogviszony:
tanulói jogviszony - 18-25 évesek
Képzési díj:
880.000 Ft 840.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
40.000 Ft alapítványi támogatás
+ 20 x 40.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Szakács szaktechnikus képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Rendkívül kreatív és szaktudásának köszönhetően konyhatechnológiai úton étvágygerjesztő és ízletes ételeket készít, tálal. Hideg és melegkonyhai ételeket magasszinten elkészít és prezentál. Gazdálkodik az üzletvezetés érdekeit figyelemben véve gazdálkodik. A raktárkészletet figyelemmel kíséri, az árurendelést és az áruátvételt koordinálja, ellenőrzi. A raktározást felügyeli, ellenőrzi. Munkabeosztást tervez, ír. Konyhai munkaszervezésben, feladatkiosztásban pontos és precíz. Felelősségteljesen irányítja a beosztottjait, kollegáit a konyhai etikett és az erkölcsi normák betartása mellett. Jó szervezőképességgel és problémamegoldó adottságokkal rendelkezik. Beszállító cégekkel, üzletkötőkkel kapcsolatot tart, üzletet köt. Élelmezésvezetői szakterületen is magasszinten képes irányítani, munkaterületeket ellenőrizni. A dietetikusok munkáját segítve, képes étrendeket összeállítani, szükség szerint akár személyre szabottan. Rendszeresen nyomon követi a szakmai trendeket, továbbképzi magát és a megszerzett tudását folyamatosan továbbadja a kollégáinak. Példamutató magatartásával és munkaruházatával, magas szakmai tudásával tekintélyt vív ki magának.

Képzés általános adatai

Az alapszakma azonosító száma és neve:
5 1013 23 06

A képzés megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
érettségi
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Munkavállalói ismeretek,
Munkavállalói idegen nyelv (technikus szakmák esetén),
Turizmus-vendéglátás alapozás,
Szakács – középszintű képzés,
Szakács szaktechnikus – emelt szintű képzés

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő az iskolában vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért.

Nézd meg képekben is