Szakács képzés

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi képzés időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek!

Szakács képzés időpontok

Tervezett kezdés:
2024.11.07. (1 tanév (10 hónap))
Jogviszony:
felnőttképzési jogviszony előzetes tudásszint méréssel
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Képzési díj:
440.000 Ft 400.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
40.000 Ft alapítványi támogatás
+ 9 x 40.000 Ft/hó
Tervezett kezdés:
2024.11.16. (1 tanév (10 hónap))
Jogviszony:
felnőttképzési jogviszony előzetes tudásszint méréssel
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Képzési díj:
440.000 Ft 400.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
40.000 Ft alapítványi támogatás
+ 9 x 40.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Szakács képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Szaktudásának köszönhetően rendkívül kreatív, konyhatechnológiai úton étvágygerjesztő és ízletes hideg és melegkonyhai ételeket készít, tálal. Az üzletvezetés érdekeit figyelembe véve gazdálkodik. A raktárkészletet figyelemmel kiséri az árurendelést és az áruátvételt koordinálja, ellenőrzi. A raktározást felügyeli, ellenőrzi. Munkabeosztást tervez, ír. Konyhai munkaszervezésben, feladatkiosztásban pontos és precíz. Felelősségteljesen irányítja a beosztottjait, kollegáit a konyhai etikett és az erkölcsi normák betartása mellett. Jó szervezőképességgel és problémamegoldó adottságokkal rendelkezik. Példamutató magatartásával és munkaruházatával, magas szakmai tudásával tekintélyt vív ki magának.

Képzés általános adatai

Képzés azonosítója:
4 1013 23 05

A képzés megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
Alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
szükséges
Szakmai (egészségügyi) alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Munkavállalói ismeretek,
Munkavállalói idegen nyelv,
Turizmus-vendéglátás alapozás,
Szakács - középszintű képzés

A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.

Nézd meg képekben is

Szakács képzés
Szakács tanfolyam
Szakács OKJ
Szakács OKJ tanfolyam
Szakács OKJ képzés
Szakács képzés
Szakács tanfolyam
Szakács OKJ
Szakács OKJ tanfolyam
Szakács OKJ képzés
Szakács képzés
Szakács tanfolyam
Szakács OKJ
Szakács OKJ tanfolyam
Szakács OKJ képzés
Szakács képzés
Szakács tanfolyam
Szakács OKJ