Tisztelt Résztvevők, Jelentkezők, Érdeklődők!

2020. évben induló összes tanfolyam a jelenlegi OKJ-rendszer szerint indul és fejeződik be. A változások 2021-től lépnek életbe.

Tisztelettel, Focus Oktatási Kft.

Szakácssegéd tanfolyam

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tankonyhánk!

 Minőségi, változatos alapanyagok a képzés során! (lazac, szűzérme, borjú, bárány, sügér, őz, erdei gomba)

 Változatos technológiák – souis vide, gőzpároló, termomixer…

 Hazai és nemzetközi ételek készítése

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 A tankönyvet, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Szakácssegéd tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2021.04.22.
Képzés időtartama:
6 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 239.000 Ft
Online jelentkezési kedvezményes képzési díj 199.000 Ft
Részletfizetés (6 hónap) 49.000 Ft + 5 x 30.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
A veszélyhelyzet időtartama alatt képzéseink virtuális tanórák keretében valósulnak meg. Résztvevőink online felületen a meghirdetett tanfolyami időben oktatók által tartott élő foglalkozások során tanulhatják a választott szakmát.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Szakácssegéd képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A szakácssegéd a meleg és hidegkonyhai munka során kiegészítő és segítő munkát végez. Feladata a szakácsok munkájának segítése. Napi munkatevékenységét felettesei utasítása alapján végzi. Konkrét feladatai közé tartozik a vendéglátó termelés során használt alapanyagok és nyersanyagok tisztítása és előkészítése. Zöldségeket, gyümölcsöket tisztít, pucol, darabol, szeletel és előkészíti azokat a főzéshez, sütéshez. Felelőssége a konyha tisztántartása, higiénia előírások betartása. Munkáját és feladatait minden esetben nagy odafigyeléssel és pontossággal végzi.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Szakácssegéd részszakma
A szakma azonosító száma és neve:
4 1013 23 05 Szakács

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges
Európai Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:
2
Magyar Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:
2

A képzés moduljai

Előkészítés és élelmiszer-feldolgozás (Előkészítés; Alapműveletek, fűszerezés, ízesítés; Alaplevek, rövidlevek, kivonatok és pecsenyelevek; Alapkészítmények) téma
Konyhai berendezések és gépek ismerete, kezelése, programozása (Kéziszerszámok; Hűtő- és fagyasztóberendezések; Főző- és sütőberendezések; Egyéb berendezések és gépek)

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is

Kapcsolódó tanfolyamok