Pálinkakészítő tanfolyam
Pálinkafőző

 Gyakorlati helyszín: Legenda Sörfőzde Center

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Pálinkafőzés részletes technológiai ismeretei többszörösen díjnyertes oktatótól!

 A cefrézés, lepárlás, érlelés folyamatainak szabályozása a tökéletes minőség érdekében!

 Otthoni és üzemi főzés ismeretei!

 Gyakorlatias jövedéki ismeretek a kereskedelmi tevékenységhez!

Pálinkakészítő tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2023.04.01.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1163 Budapest, Kövirózsa utca 8.
Képzés időtartama:
5 hónap
Képzési díj:
319.000 Ft 279.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
39.000 Ft + 4 x 60.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Pálinkakészítő képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

A pálinkakészítő pálinkafőzéshez, készítéshez értő, a szaktechnológia alkalmazásában jártas szakember. Elvégzi az cefrekészítést és erjesztést és a kierjedt cefre kezelését, lepárlását, a köztestermék - nyers párlat kezelését, érlelését, az elkészült pálinkát, - gyümölcs- vagy borpárlatot - a piaci igényeknek megfelelő formában palackozza. Kezeli és működteti a pálinkafőzési műveletekhez tartozó gépeket és berendezéseket. A szaktechnológia során szükséges laboratóriumi alapvizsgálatokat elvégezi, méréseinek eredményét értelmezni képes, a szükséges technológiai lépéseket mérési eredményei alapján megtervezi, végrehajtja. Ismeri és alkalmazza a jövedéki termék, adózásra, elszámolására vonatkozó hatályos jogszabályokat, rendelkezéseket. Szakmai alapismeretei alapján pálinkakóstolót, pálinkabemutatót tart. Munkája során a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz- munka-és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával, a jó gyártási gyakorlat (GMP) szemléletével végzi.

Képzés általános adatai

Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Élelmiszerbiztonság, higiénia, minőségbiztosítás
Pálinkagyártás
Csomagolás, palackozás
Adminisztrációs és jogi ismeretek
Élelmiszerbiztonság, higiénia, minőségbiztosítás
Pálinkagyártás
Csomagolás, palackozás
Adminisztrációs és jogi ismeretek

A képzést záró vizsgát partnerintézményünk szervezi. A vizsga a képzés során megszokott helyszínen kerül megszervezésre.

Nézd meg képekben is