Sörgyártó tanfolyam

 Gyakorlati helyszín: Legenda Sörfőzde Center

 Ipari és kézműves sörgyártás

 Szűrt, szűretlen sörök

 angol, amerikai, belga és német stílus, IPA, Stout, ….

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Sörgyártó tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2021.04.24. (BETELT!)
Képzés időtartama:
5 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 239.000 Ft
Online jelentkezési kedvezményes képzési díj 199.000 Ft
Részletfizetés (5 hónap) 39.000 Ft + 4 x 40.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
A veszélyhelyzet időtartama alatt képzéseink virtuális tanórák keretében valósulnak meg. Résztvevőink online felületen a meghirdetett tanfolyami időben oktatók által tartott élő foglalkozások során tanulhatják a választott szakmát.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1163 Budapest, Kövirózsa utca 8

Sörgyártó képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Különböző típusú és alkohol tartalmú sört készít. Elvégzi sörgyártáshoz szükséges anyagok mennyiségi- és minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását. A sörgyártás technológiai műveleteit teljes körűen alkalmazza, sörlevet készít, irányítja az erjesztési folyamatokat, kiszerelést végez, pasztőröz és ismeri az egyes technológiai lépések késztermékre gyakorolt hatását. Gyártásközi és késztermék ellenőrzéseket és minősítéseket végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti a sörgyártáshoz tartozó gépeket, berendezéseket. A technológiai feladatokat rendszeres vezetői irányítás mellett a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Sörgyártó részszakma
A szakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 07 Erjedés- és üdítőital-ipari termékkészítő

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges
Európai Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:
3
Magyar Képesítési Keretrendszer szerinti besorolás:
3

A képzés moduljai

Munkavédelem és higiénia
Maláta- és sörgyártás
Csomagolás, palackozás
Alkalmazott számítástechnika
Élelmiszerbiztonság

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is

Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés
Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés
Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés
Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés