Sörgyártó tanfolyam

 Gyakorlati helyszín: Legenda Sörfőzde Center

 Ipari és kézműves sörgyártás

 Szűrt, szűretlen sörök

 angol, amerikai, belga és német stílus, IPA, Stout, ….

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Sörgyártó tanfolyam időpontok

Tervezett kezdés:
2024.11.23.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1163 Budapest, Kövirózsa utca 8.
Képzés időtartama:
5 hónap
Képzési díj:
279.000 Ft 239.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
39.000 Ft + 4 x 50.000 Ft/hó
Tervezett kezdés:
2025.03.29.
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1163 Budapest, Kövirózsa utca 8/C.
Képzés időtartama:
5 hónap
Képzési díj:
279.000 Ft 239.000 Ft
Magánszemélyek esetében választható részletfizetés:
39.000 Ft + 4 x 50.000 Ft/hó
  • Kedvezmények
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés - minimum 3 hónapos képzések esetén
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

A kedvezmények nem vonhatóak össze.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Sörgyártó képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Különböző típusú és alkohol tartalmú sört készít. Elvégzi sörgyártáshoz szükséges anyagok mennyiségi- és minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását. A sörgyártás technológiai műveleteit teljes körűen alkalmazza, sörlevet készít, irányítja az erjesztési folyamatokat, kiszerelést végez, pasztőröz és ismeri az egyes technológiai lépések késztermékre gyakorolt hatását. Gyártásközi és késztermék ellenőrzéseket és minősítéseket végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti a sörgyártáshoz tartozó gépeket, berendezéseket. A technológiai feladatokat rendszeres vezetői irányítás mellett a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.

Képzés általános adatai

Képzés azonosítója:
4 0721 05 07 Erjedés- és üdítőital-ipari termékkészítő szakma részszakmája
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Szakmai (egészségügyi) alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Munkavédelem és higiénia
Maláta- és sörgyártás
Csomagolás, palackozás
Alkalmazott számítástechnika
Élelmiszerbiztonság

A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.

Nézd meg képekben is

Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés
Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés
Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés
Sörgyártó képzés
Sörgyártó tanfolyam
Sörgyártó OKJ
Sörgyártó OKJ tanfolyam
Sörgyártó OKJ képzés