Vendéglátás tanfolyamok

Cukrász
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 34 811 01
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Cukrász képzésről
Cukrász + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 34 811 01 + 35 811 02
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Cukrász + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzésről
Diétás cukrász
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 35 811 05
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Diétás cukrász képzésről
Diétás szakács
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 35 811 03
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Diétás szakács képzésről
Élelmezésvezető
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 52 811 01
A jelentkezés feltétele: Érettségi vizsga
Bővebb információ a Élelmezésvezető képzésről
Pincér
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 34 811 03
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Pincér képzésről
Pincér + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 34 811 03 + 35 811 02
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Pincér + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzésről
Szakács
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 34 811 04
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Szakács képzésről
Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 34 811 04 + 35 811 02
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Szakács + VENDÉGLÁTÓ-ÜZLETVEZETŐ képzésről
Vendéglátásszervező
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 54 811 01
A jelentkezés feltétele: Érettségi vizsga
Bővebb információ a Vendéglátásszervező képzésről
Vendéglátó-üzletvezető
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 35 811 02
A jelentkezés feltétele: Alapfokú iskolai végzettség
Bővebb információ a Vendéglátó-üzletvezető képzésről
Jelentkezés