Általános nyitvatartási rend:
Hétfő – Péntek
10:00 - 18:00
Szombat
10:00 - 14:00
Vasárnap
ZÁRVA
Az alábbi napokon ügyfélszolgálatunk ZÁRVA tart:
2021. október 23.
(szombat)
2021. november 1.
(hétfő)

Csokoládétermék gyártó tanfolyam

 Gyakorlati oktatás bázisa saját, új modern felszereltségű tanműhelyünk!

 Minőségi alapanyagok a képzés során!

 Hazai klasszikus, illetve modern csokoládétermékek

 Kitekintés a nemzetközi termékekre

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A jegyzeteket, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Csokoládétermék gyártó tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2021.09.17. (BETELT!)
Képzés időtartama:
4 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 239.000 Ft
Online jelentkezési kedvezményes képzési díj 199.000 Ft
Részletfizetés (4 hónap) 49.000 Ft + 3 x 50.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából magánszemélyek esetében:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Képzés helyszíne:
Elméleti oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.
Gyakorlati oktatás helyszíne:
1139 Budapest, Frangepán utca 3-7.

Csokoládétermék gyártó képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Az édesipari termékek közül töltött- és töltetlen táblás csokoládékat és üreges csokoládékat, bon bonokat, csokoládé drazsékat készít. Munkája során technológiai, illetve termelési számításokat végez. Átveszi, raktározza és előkészíti a gyártáshoz szükséges nyersanyagokat. A termékek előállítása során beállítja és kezeli a gépeket, berendezéseket és az eszközöket. a csokoládétermékek félkész és késztermékekeit készíti a technológiai utasításoknak megfelelően, majd ezeket csomagolja és szakszerűen tárolja. Alapvető minőségbiztosítási vizsgálatokat végez a nyersanyagokon és a termékeken. A termeléssel kapcsolatos dokumentumokat a minőségbiztosítási rendszerek előírásai szerint a saját felelősségi körében vezeti. Munkája során betartja az üzem munkavédelmi és higiéniai szabályait, és környezettudatosan kezeli a képződő hulladékokat.

Képzés általános adatai

Az alapszakma azonosító száma és neve:
4 0721 05 02 Édességkészítő
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
alapfokú iskolai végzettség vagy a Dobbantó program elvégzése
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Kakaóbab-feldolgozás
Kakaótartalmú termékek
A kakaótartalmú termékek előállításához szükséges gépek
Kakaótartalmú termékek készítése

A képzés sikeres teljesítése esetén a résztvevő vizsgát tehet államilag elismert szakképzettséget illetve szakképesítést igazoló bizonyítvány megszerzéséért akkreditált vizsgaközpontnál.

Nézd meg képekben is

Csokoládétermék gyártó képzés
Csokoládétermék gyártó tanfolyam
Csokoládétermék gyártó OKJ
Csokoládétermék gyártó OKJ tanfolyam
Csokoládétermék gyártó OKJ képzés
Csokoládétermék gyártó képzés
Csokoládétermék gyártó tanfolyam
Csokoládétermék gyártó OKJ
Csokoládétermék gyártó OKJ tanfolyam
Csokoládétermék gyártó OKJ képzés