Élelmezésvezető tanfolyam

 Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!

 Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!

 Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!

 Hétvégi tanfolyam időpontok!

 Átjárhatóság a tanfolyamok között!

 Többnyelvű bizonyítvány (igény szerint, plusz költség. kb.: 4-6ezer forint/nyelv)!

 A gyakorlati képzés költsége benne van az árban!

 A gyakorlati helyszínt biztosítjuk!

 A jegyzetek, tankönyvek ingyenesek!

 Ingyenes az első modulzáró vizsga tantárgyanként!

Élelmezésvezető tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
2018.04.06.
Képzés időtartama:
10 hónap
  • Képzési díjak
  • Kedvezmények
arrowKépzési díj 249.000 Ft
Kuponkedvezményes képzési díj 209.000 Ft
Vizsgadíj (vizsgára jelentkezéskor fizetendő) 59.000 Ft
Részletfizetés (10 hónap) 29.000 Ft + 9 x 20.000 Ft/hó
arrow

Minden, alább felsorolt esetben 5% kedvezményt adunk a képzés díjából:

  • egyösszegű befizetés
  • kismama (GYES, GYED)
  • álláskereső kedvezmény
  • diákkedvezmény (nappali tagozat)

A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, beiratkozáskor mutassa be a kedvezményre jogosító okiratot.

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Élelmezésvezető képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Az élelmezésvezető irányítói, vezetői feladatokat lát el a közétkeztetés területén működő élelmezési üzemegységben. Feladata a közétkeztetési ellátásban részesülő különböző csoportok táplálkozásának megszervezése, a hatályos közétkezetési rendeletnek megfelelően. A mindennapi munkája során a különböző korcsoportok szükségleteit azonosítja. Az elkészített étlap alapján az ételek energiatartalmát meghatározza, tápanyag-összetételét kiszámolja, allergénjeit azonosítja. Az élelmezés irányítása során kialakítja a munkarendet, kiadja a napi munkafeladatokat és folyamatos ellenőrzést végez. Az élelmezési feladatokat irányítja, az élelmiszer-biztonsági előírások alapján szervezi és felügyeli azokat. Gazdálkodási tevékenységet végez, felelősséget vállal a dokumentáció teljes körű elvégzéséért és a dokumentumok tartalmáért. Önállóan elkészíti a közétkeztetésben készülő ételekre vonatkozó anyaghányad-nyilvántartólapot, a tápanyagtartalmat kiszámolja, allergéneket jelöli. Folyamatosan követi és alkalmazza a jogszabályi változásokat. Felelősséggel tartozik a tevékenységi körében használt vagyontárgyak, alapanyagok, eszközök, berendezések megóvásáért és azokkal való anyagi elszámolásért. A leltározás és a raktár-elszámoltatást irányítja és felelősséget vállal a tartalmáért, esetleges probléma esetén igyekszik annak gyors kivizsgálására. Saját hatáskörében és felelősségkörében alkalmazza a munkaviszonyra vonatkozó jogszabályokat. Gondoskodik maga és beosztottjai továbbképzéséről.

Képzés általános adatai

Képzés pontos megnevezése:
Élelmezésvezető
Képzés OKJ száma:
52 811 01
Nyilvántartásba vételi száma:
E-000700/2014/A034

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
Érettségi vizsga
Szakmai előképzettség:
Nem szükséges
Előírt gyakorlat:
Nem szükséges
Pályaalkalmasság:
Nem szükséges
Egészségügyi alkalmasság:
Szükséges

A képzés moduljai

11498–12 Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
11499–12 Foglalkoztatás II.
11562-16 Táplálkozástudomány ismeretek
11629-16 Élelmezéstervezés
11627-16 Élelmezési menedzsment
11563-16 Minőségbiztosítás a közétkeztetésben
11565-16 Irányított közétkeztetés gyakorlat

A képzés komplex szakmai OKJ vizsgával zárul.

Nézd meg képekben is

Élelmezésvezető képzésÉlelmezésvezető tanfolyamÉlelmezésvezető OKJ

Jelentkezés